Köpa hemsida

KÖPA HEMSIDA?

ÄR DET DAGS ATT KÖPA HEMSIDA?

Då kan vi på webbyrå Bizzen hjälpa dig med lite matnyttiga tips och länkar när det är dag att köpa hemsida.

VAD FÅR DET KOSTA NÄR MAN SKA KÖPA HEMSIDA?

Detta är en mycket vanlig fråga som vi på vår webbyrå ofta får. Och det går helt enkelt inte att ge ett rättvist pris utan att veta volymen på hemsidan. Men för att specifiera frågan lite så säger vi att ni ska ha en vanlig hemsida, bestående av en första sida och fyra fem undersidor och vi lägger även till ett vanligt kontaktformulär. Sidan ska ju vara en unik framtagen design till er – alltså inga färdiga wordpressteman, mallar osv – och en viss bildbehandling ska ingå. Dock räknar vi inte in att även ta fram en företagslogo utan förutsätter att den redan finns och ska bara läggas in på hemsidan. Konfigurering och upplägg på webbhotell och eventuell DNS behandling ingår så klart.
Då ska ni kunna hamna på en runt 7-8000kr. Sen är det svårt att sätta ett pris på något om man inte diskuterat det först.

Begär offert och betala inte i förskott

För läsa mer om detta klicka gärna in på vår infosajt om just köpa hemsida. Sidan öppnas i nytt fönster. köpa-hemsida.se

Eller så kan ni vända er till oss. Vi är en erfaren webbyrå i Malmö >>

Vill ni bara diskutera helt förutsättningslöst er nya hemsida så bara hör av er så bokar vi in ett möte. Vi svarar gärna på era frågor och funderingar.

Dags att köpa hemsida
Dags att köpa hemsida

Läs fler inlägg >>